diumenge, 2 de maig del 2010

NOVETATS

Hola tertulians!
Ja estic per aquí! He intentat donar un renovat impuls al blog incorporant noves fotografies, nous enllaços amb llocs importants com e-listas, spotify, o les nostres publicacions i també incorporar elements diversos del nostre passat i present. Entenc que estem en un estadi provisional on cal anar donant forma al blog amb la participació i les propostes de tots.

Una de les tasques que ha iniciat enguany en Luís és la publicació mensual de la Tertúlia, una producció que entenc no pot estar pas deslligada del blog. I així des d'ell ja es poden consultar els dos primers "fanzins". La meva intenció, més ambiciosa, és tanmateix, d'una banda publicar el nostre passat complet a e-listas i d'altra p/t-robar l'eina precisa per a la comunicació (e-llista, e-Foro, Facebook, Twitter o el que sigui...) que la substitueixi correctament.

M'ha agradat conduir el blog uns dies... 
Carles

2 comentaris:

  1. Be Carles....estic content que aquest blog prengui cada cop mes la participació de tots els tertulians i coincideixo amb tu que cal trobar un mitjà àgil de comunicació..entre els tertulians..com a lloc de trobada per bescanviar idees i suggerencies.....
    Fins dijous a la nit tertulià Carles

    ResponElimina