dijous, 24 de març del 2011

Guitarres

Passats els 50 subscriptors a la llista de "Guitarres" de Spotify us deixo la ressenya i els enllaços (crec que encara hi manquen coneguts i habituals!!)

GUITARRES 
vincle http


GUITARRES
Còpia URI Spotify

Presentació:

Pels amants de la guitarra tres dies sencers de bona música: Guitarra espanyola, acústica, llaüt, guitarra de 7 i 12 cordes, mandolina, cítara, lira, arpa, banjo, balalaica, ukele ... i de vegades algun acompanyament.
Més de 500 virtuosos intèrprets i 1.000 composicions ben seleccionades i variades. La majoria de peces resulten sorprenents, cristal.lines i animoses.  


La llista "Guitarres" és plena de prodigis i talents del flamenc, del fado, la clàssica, el gipsy swing, la celta, el ragtime i el bluegrass, el blues, el country, el tango, la grega, la italiana, la llatina, la palestina, la hawaiana ... 
 
Deixo per altres llistes les guitarres elèctriques, el rock i el jazz (del qual he inclòs algunes peces), tampoc trobareu peces de cantautors per molt bons que siguin tocant la guitarra.
 
Per als amants de la música d'Andy McKee, Bert Jansh, Bill Frisell, Deborah Henson-Conant, Django Reinhardt, Don Ross, Gareth Pearson, John Fahey, John McLaughlin, John Renbourn, Le Trio Joubran, Leo Kottke, Marc Ribot, Michael Hedges, Paco de Lucia, Pat Metheny, Rodrigo i Gabriela, Sergio Altamura, Stacy Hobbs, Stefano Barone, Titi Robin, Tommy Emmanuel ... i tantíssims més.






Per si voleu votar-la us deixo l'enllaç a les llistes de Spotify


http://listasspotify.es/lista/6747/guitarras 


Bona música

1 comentari: